Bofoto staat voor Bo Fasel Fotografie en Videoproductie.
Vanuit een fascinatie voor architectuur en bouwkunst volgde ik een opleiding bouwkunde. Na mijn opleiding maakte ik carrière als bouwkundig adviseur en projectleider. In dit werk ontwikkelde ik vaardigheden op het gebeid van zelfstandig werken, creatief oplossen van problemen, verantwoordelijkheid voor eindresultaat en deadlines nakomen. Ook deed ik veel ervaring op met het nauwkeurig inspecteren en opleveren van bouwwerken. Hiermee ontwikkelde ik een sterk oog voor detail.
Naast mijn bouwkundige werk heb ik me vakmatig en als liefhebberij beziggehouden met fotografie en film. Via trainingen, opleidingen en vele uren praktijkervaring, ontwikkelde ik mijn vaardigheden als fotograaf en videograaf verder tot professioneel niveau. Uiteindelijk besloot ik om mijn passie voor fotografie en film professioneel te beoefenen.
Mijn uitgebreide kennis en ervaring met de technische kant van bouwkunde zorgt ervoor dat ik interessante details weet te vinden en vast te leggen in vastgoedfotografie en -film.
Ik heb mij gespecialiseerd in interieur en architectuur fotografie voor makelaars, woningcorporaties, projectontwikkelaars en particulieren. Daarnaast maak ik (zakelijke) portretten, bedrijfsreportages en evenementenfoto’s.
Mijn kracht zijn mijn persoonlijke werkwijze en een grote betrokkenheid bij de cliënt en de opdracht.

Opdrachtgevers