Bofoto staat voor Bo Fasel Fotografie en Videoproductie.
Vanuit een fascinatie voor architectuur en bouwkunst volgde ik een opleiding bouwkunde. Na mijn opleiding maakte ik carrière als bouwkundig adviseur en projectleider. In dit werk ontwikkelde ik vaardigheden op het gebied van zelfstandig werken, creatief oplossen van problemen, verantwoordelijkheid voor eindresultaat en deadlines nakomen. Ook deed ik veel ervaring op met het nauwkeurig inspecteren en opleveren van bouwwerken. Hiermee ontwikkelde ik een sterk oog voor detail.
Naast mijn bouwkundige werk heb ik mij vakmatig en als liefhebberij beziggehouden met fotografie en film. Via trainingen, opleidingen en vele uren praktijkervaring, ontwikkelde ik mijn vaardigheden als fotograaf en videograaf verder tot professioneel niveau. Uiteindelijk besloot ik om mijn passie voor fotografie en film professioneel te beoefenen.

Ik heb mij gespecialiseerd in evenement- en bedrijfsfotografie. Het liefst leg ik mensen op een natuurlijke onbevangen wijze vast zonder dat zij hiervoor poseren. Daarnaast verzorg ik interieur en architectuur fotografie voor makelaars, woningcorporaties, projectontwikkelaars en particulieren.
Mijn kracht zijn mijn persoonlijke werkwijze en een grote betrokkenheid bij de cliënt en de opdracht.

Opdrachtgevers