Mooi beeldmateriaal is onmisbaar bij ieder evenement! Als mooie herinnering of als waardevolle marketingtool voor social media, websites of magazines. Bij het organiseren van een evenement komen veel kostenposten kijken zoals locatie, vergunningen, licht en geluid. Met een goede foto- of filmreportage verdient u een gedeelte van deze kosten terug, door de promotiemogelijkheden die het biedt. Denk aan het werven van klanten, opdrachtgevers of nieuwe medewerkers. Of als marketing voor aankomende evenementen.

Dienstverlening

Wat ik voor u kan betekenen:

  • Foto’s van bedrijfsfeesten, promotie evenementen of congressen.
  • Foto’s van product of project release party
  • Foto’s van PR Events
  • Foto’s van opening van een onderneming
  • Foto’s van festivals of (dance)feesten
  • Foto’s van premières
  • Videopresentatie van een van bovenstaande opties.

Werkwijze

In nauw overleg bepaal ik met u wat ik vastleg. Mijn pragmatische werkwijze is erop gericht om op een efficiënte, heldere en betrouwbare manier resultaat te leveren. Ik kenmerk mij door mijn persoonlijke aanpak en een grote betrokkenheid bij de cliënt en de opdracht. Ik ben minimaal een half uur voor aanvang aanwezig bij uw event om kennis te maken, de laatste details te horen, de locatie te verkennen, en mijn apparatuur gereed te maken. Doordat ik gebruik maak van lichtsterke lenzen, kan ik zelfs in donkere ruimtes met veranderlijk kunstlicht mooie foto’s te maken.
Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van mijn werkwijze.

Prijsvorming

Voor evenementfotografie werk ik bij voorkeur met een dagdeeltarief of een dagtarief. Op basis van uw wensen bereken ik de prijs voor mijn kosten. Heeft u een bepaald budget? Ik denk graag met u mee wat mogelijk is binnen uw budget. Klik hier om meer te lezen op de pagina Prijsvorming.