Iedereen heeft een keer een goede portretfoto nodig. Moderne telefoons maken best aardige foto’s, maar soms wilt u de lat hoger leggen. Het leukste aan portretfoto’s vind ik de samenwerking tussen de fotograaf en het model. Samen leggen wij uw mooiste kant vast in een krachtige foto die uw persoonlijkheid weergeeft. In de ideale foto herkent u zichzelf, maar denkt ook: Wow ben ik dat?
De foto maak ik in een stijl naar uw keuze, bijvoorbeeld kleur, zwartwit, headshot, met of zonder achtergrond en omgeving, donkere of licht foto’s. Tijdens het fotograferen maak ik zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk daglicht. Maar ik beschik ook over mobile studiobelichting, als die stijl uw voorkeur heeft. U kiest de locatie van de fotoshoot. Indien gewenst geef ik advies en suggesties voor de stijl en type locatie.

Dienstverlening

Wat ik voor u kan betekenen:

  • Profielfoto van u of uw medewerkers voor zakelijk gebruik (bijvoorbeeld LinkedIn, uw CV of website).
  • Profielfoto voor particulier gebruik (bijvoorbeeld social media, dating site, als cadeau voor partner of een familielid).
  • Een foto om uzelf vast te leggen in een bepaalde omgeving of bepaalde periode in uw leven.
  • Een (groeps)foto met uw partner, vrienden of familie.

Werkwijze

Samen met u stem ik uw wensen voor de foto(s) af. Bijvoorbeeld waar en wanneer ik de foto’s maak, hoeveel foto’s ik oplever en welk type foto’s u wenst. Op basis van uw wensen bereken ik de prijs voor mijn kosten. Na opdrachtverstrekking plan ik met u de fotoshoot in.
De foto’s lever ik u altijd binnen een week na de fotoshoot aan.
Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van mijn werkwijze.

Prijsvorming

Op basis van uw wensen bereken ik de prijs voor mijn kosten. Heeft u een bepaald budget? Ik denk graag met u mee wat mogelijk is binnen uw budget. Klik hier om meer te lezen op de pagina Prijsvorming.