De eerste indruk is bepalend bij een presentatie van vastgoed. Mooi en professioneel beeldmateriaal maakt het verschil!
Via beeldmateriaal wilt u potentiële kopers of huurders activeren om een bezichtiging in te plannen. Daarom is er steeds meer vraag naar een professionele vastgoedfotograaf. De extra kosten verdient u makkelijk terug door een snellere verkoop/huur van uw huis of pand. Hier help ik u graag bij!
Vastgoedfotografie is voor mij niet alleen het interieur en exterieur, maar ook het bouwproces. Sinds 2006 ben ik, naast mijn werk als fotograaf/videograaf, werkzaam als bouwkundig ingenieur. Hierdoor heb ik niet alleen inzicht in de esthetische kant, ook in de technische kant van bouwkunde. Dit geeft mijn foto’s een origineel perspectief en ben ik in staat belangrijke details te signaleren.

Dienstverlening

Wat ik voor u kan betekenen:

  • Foto’s voor de verkoop of verhuur van uw woning.
  • Foto’s voor de presentatie van uw bedrijf of bedrijfspand.
  • Foto’s voor verhuur van uw vakantie accommodatie, AirBnB, etc.
  • Foto’s voor de presentatie van uw bouwproject.

Wilt u ook een videopresentatie? Geen probleem! Ik kan een totaalpakket leveren van fotografie, video en beeldbewerking. Hiermee bent één keer klaar om uw woning of pand optimaal onder de aandacht te brengen.

Werkwijze

In nauw overleg bepaal ik met u wat ik vastleg. Ik adviseer hoe u uw pand klaar maakt voor de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot maak ik zoveel mogelijk gebruik van daglicht om het authentieke karakter van het pand en de ruimtes zo realistisch mogelijk weer te geven. Voor bepaalde foto’s maak ik gebruik van kunstlicht (flitser, ledlampen) om donkere gedeeltes beter te verlichten. Hierdoor kan ik bijvoorbeeld zowel het interieur en het uitzicht door een raam op de juiste wijze te belichten. De foto’s lever ik u altijd binnen een week na de fotoshoot aan.
Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van mijn werkwijze.

Prijsvorming

Op basis van uw wensen bereken ik de prijs voor mijn kosten. Heeft u een bepaald budget? Ik denk graag met u mee wat mogelijk is binnen uw budget. Klik hier om meer te lezen op de pagina Prijsvorming.