Een video is één van de populairste marketingmiddelen en ideaal om uw verhaal te vertellen. Binnen enkele seconden brengt u een verhaal, een boodschap en uw bedrijfsimago over op de kijker.
Of u nou potentiële werknemers of opdrachtgevers of bezoekers voor een evenement wilt aantrekken. Video’s vergroten de manier waarop u online vindbaar bent op uw website of op media als: LinkedIn, Youtube of, Facebook.  Dat betekent dus: meer naamsbekendheid, meer bezoekers en meer potentiele opdrachtgevers!

Een videoproductie kan een grote investering zijn, maar dit verdient u snel terug in naamsbekendheid. Heeft u een beperkt budget? Ik denk graag met u mee om het maximale uit beperkte middelen te halen!

Dienstverlening

Wat ik voor u kan betekenen:

  • Bedrijfsvideo: Hiermee vertelt u op originele wijze uw verhaal. U geeft potentiele opdrachtgevers snel een beeld van uw organisatie. Of u informeert uw medewerkers op efficiënt wijze over de laatste ontwikkelingen en technieken binnen uw bedrijf.
  • Werving nieuwe medewerkers: Een film voor bijvoorbeeld Indeed, LinkedIn en Facebook/ Instagram, waarin uw werknemers en collega’s vertellen over de werksfeer en de werkzaamheden. Dit werkt erg goed als reclame voor uw bedrijf en laat zien dat u met de tijd meegaat.
  • Project of productpresentatie. Een promotiefilm die een product, project, service of dienst uitlicht. Bijvoorbeeld gericht op het proces over een langere periode of juist gefocust op het eindresultaat.
  • Instructiefilm: Dit is één van de meest effectieve manieren om iets uit te leggen. Naast tekst, ziet de kijker een toelichting op het gebruik of de werking. Veel mensen haken af als ze lange handleidingen moeten lezen om een product te gebruiken. Maak uw product gebruiksvriendelijk met een heldere instructievideo. Dit trekt extra bezoekers naar uw website of YouTube kanaal.
  • Evenement registratie: Geef de kijker binnen enkele minuten een aantrekkelijk beeld van uw evenement, festival, presentatie óf netwerkdag. Deze films zijn onmisbaar binnen event-marketing, omdat je de film een jaar later opnieuw kan gebruiken ter promotie van de nieuwe editie.
  • Vlog of vlog editing: Wilt een vlog maken of zoekt u een videomaker die bestaande beelden voor u kan monteren? Hiermee help ik u graag!

Werkwijze

Het tot stand brengen van een video kent altijd drie stappen: pre-productie, opname en post-productie. Ik help u van het begin tot het eind!

Pre-productie
Samen met u stem ik af wat u nodig heeft. Welke boodschap wil u overbrengen? Op welke wijze wil u uw verhaal in beeld brengen? Op welk platform plaatst u de film? Welk budget heeft u in gedachten?
Maar ook praktische zaken als: tijdsduur film, opbouw van de film, shotlist, interviews, planning, etc. Op basis van uw wensen bereken ik de prijs voor mijn kosten. Na opdrachtverstrekking werk ik met u de detailplanning uit.

Video opname
Op de dag van de video shoot, ben ik minimaal een half uur voor aanvang aanwezig. Dit is nodig om kennis te maken, de laatste details te horen, eventueel de locatie te verkennen, en mijn apparatuur gereed te maken. Hierna volgt de opname volgens de vooraf afgesproken planning en shotlist. Als blijkt dat we bepaalde onderdelen beter op een andere manier in beeld kunnen brengen, is dit meestal geen probleem en passen we het plan aan. Als wijzigingen te grote impact hebben op de benodigde tijd voor de opname, stem ik op voorhand eventuele aanvullende kosten met u af.

Post-productie
In de post-productie edit ik de film zoals wij in de pre-productie afspraken. Indien de opbouw van de film daarvan afwijkt, omdat de dag (deels) anders liep dan gepland, informeer ik u hierover. Ik stem met u af hoe de film gewijzigd kan worden. Nadat wij de gewijzigde opbouw overeen zijn gekomen, edit ik de film. U levert mij eventueel toe te voegen teksten, logo’s of specifieke muziek. U ontvangt volgens afgesproken planning eerst een conceptversie van de film. U geeft aan of u wijzigingen of bepaalde toevoegingen wenst. Deze wensen verwerk ik in de definitieve versie.
De beelden zijn licentievrij, echter het auteursrecht blijft bij mij, de videograaf.

Prijsvorming

De kosten van een videoproductie hangen af van veel factoren. Ik werk bij voorkeur met een dagdeeltarief of een dagtarief. Op basis van uw wensen bereken ik de prijs voor mijn kosten. Heeft u een bepaald budget? Ik denk graag met u mee wat mogelijk is binnen uw budget.

Klik hier voor een vrijblijvende kostenopgave.