Samen met u stem ik uw wensen voor de foto(s) af. Wat is het doel van de foto? Welk verhaal wilt u vertellen? Maar ook praktische zaken zoals waar en wanneer ik de foto’s maak, hoeveel foto’s ik oplever en welk type foto’s er nodig zijn.
Op basis van uw wensen bereken ik de prijs voor mijn kosten. Na opdrachtverstrekking plan ik met u de fotoshoot in.

Tijdens de fotoshoot werk ik met gespecialiseerd apparatuur van hoge kwaliteit. Daarbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van daglicht. Voor bepaalde foto’s maak ik gebruik van kunstlicht (flitser, ledlampen) als u dit wenst of de situatie daarom vraagt.

Na de fotoshoot maak ik met u een selectie van de foto’s. De geselecteerde foto’s bewerk ik zorgvuldig na in Adobe Photoshop en Lightroom. Hierin corrigeer ik kleur, helderheid, oneffenheden of vertekeningen. Dit zorgt voor eenheid en een zo mooi mogelijk eindresultaat.

De fotobestanden lever ik altijd binnen een week digitaal aan, in een hoge resolutie (240 dpi) en in de gewenste kleurprofielen (bijvoorbeeld SRGB voor websites en RGB of CYMK voor print).
U mag het beeldmateriaal naar wens gebruiken, bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden. De beelden zijn licentievrij, echter het auteursrecht blijft bij mij, de fotograaf.

Klik hier voor een vrijblijvende kostenopgave.